Vruchtbaarheid

Published Jan 10, 21
6 min read

Acupunctuur Tijdens Zwangerschap

Ik bruis van de energie, stoelgang gaat super. Heb al een tijdje geen last meer van mijn buik. Het (in)slapen gaat nog steeds goed. En de hoofdpijn…. Die heb ik al sinds weken niet meer gehad. Ik wilde je tot zo ver heel erg bedanken voor wat je voor mij en mijn gezondheid hebt gedaan.Ik was al achter in de dertig dus zo heel veel tijd was er ook niet meer. Mijn vriend en ik kwamen bij de gynaecoloog terecht. Die constateerde dat ik vijandig baarmoederslijmvlies had en dat de kans op een spontane zwangerschap daardoor erg klein was. We werden doorgestuurd naar de ivf afdeling.

Ik had mijn eetgewoontes aangepast, nam voedingssupplementen, deed speciale yoga-oefeningen en voetreflextherapie. Ik werd er een stuk gezonder van, maar een zwangerschap bleef uit helaas. Op de ivf-afdeling werden ons 3 tot 6 IUI behandelingen aangeraden. Maximaal 6 keer kans op een zwangerschap dus, want ivf daar zag mijn vriend niets in.

Acupunctuur Onvruchtbaarheid

Er was nog één ding dat ik graag wilde proberen: acupunctuur. Ik had er goede dingen over gelezen. Ik had alleen de juiste acupuncturist nog niet gevonden. Totdat ik de folder van Ping en Taco tegenkwam. acupunctuur utrecht overvecht. Ik wist het meteen: dáár wil ik naar toe! Een afspraak was snel gemaakt, nog voor de eerste IUI poging.

Door haar warmte, oprechte interesse en aandacht voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze behandelde me met naaldjes, moxa, warmtelamp en massage. Ook kreeg ik voedings- en ontspanningsadviezen mee en schreef ze me Chinese kruiden voor. Dit alles met als doel mijn bloed te versterken en mijn baarmoeder te verwarmen.

En mislukte. De tweede poging moesten we een maand uitstellen omdat mijn vriend voor zijn werk in het buitenland zat op de dag dat de IUI plaats zou moeten vinden (chinese geneeskunde kruiden). Ik vond dat niet zo erg, want zo hadden we meer tijd om de behandelingen van Ping hun werk te laten doen.

Acupunctuur Ivf

In de maand tussen de twee IUI pogingen in werd ik spontaan zwanger! Wat een wonder! Ik kon het bijna niet geloven. Nog geen twee maanden nadat ik bij Ping begonnen was, was gelukt waar ik al jaren op hoopte - wanneer bevalling. Een voorspoedigezwangerschap volgde en zo werd ik op mijn 41ste moeder van een prachtige, gezonde dochter.

Ik ben Ping heel dankbaar. Ik ben blij dat ze op mijn pad is gekomen!”Marlies, juni 2015 “Ik heb had al dik 20 jaar last van het carpale tunnelsyndroom. Artsen wilden heel graag opereren, maar daar had ik geen zin in. Ik weet ook dat het gewoon weer terugkomt, heb zoveel mensen gesproken die wel geopereerd zijn en verschrikkelijke verhalen hierover gehoord en gelezen! Ik ken Ping en Taco al een tijd. bevalling sterrenkijker.

Samen met kruiden, massage en een aantal keer accupunctuur was het weg, ongelooflijk! Het is een dik half jaar weg gebleven, maar helaas ook weer teruggekomen, wat niet zo gek is na zoveel jaren last te hebben gehad. Laatst ben ik weer gegaan en nu ook weer, na 3 acupunctuurbehandelingen, massage en kruiden kan ik zeggen …dat het weg is! Het is echt ongelooflijk, het is echt weg.

Bevalling Opwekken 41 Weken

Maar nu helemaal niets meer, geen tintelingen, dood gevoel of zenuwpijn.”Beppie, juni 2015 “‘Uw bloed wijst uit, dat u niets mankeert’, zei de huisarts tegen me, terwijl ik me echt ziek voelde. Ik had vreselijk last van omhoog borrelend zuur vanuit de slokdarm, kramp in mijn slokdarm, was totaal ‘op’ en de onderhuidse jeuk nam alleen maar toe.

Acupunctuur BevallingCyste

Ik liet het er niet bij zitten, want ik voelde me alsmaar beroerder. Mijn nicht raadde me aan op zoek te gaan naar een Traditioneel Chinees Geneeskundige. Ik googelde en vond Ping en Taco. Hun visie, verhaal en achtergrond spraken me aan en na een kort telefoontje kon ik vrij snel bij Ping terecht voor mijn eerst kennismaking.

Ik leverde me totaal over aan Ping. Ze stelde de diagnose dat ik volledig ‘opgebrand’ was. Ik kreeg m’n eerste acupunctuurbehandeling, kreeg een zeer strikt voedingsadvies, aangevuld met Chinese kruiden. Het voelde als een weldaad dat er iemand was die naar mij wilde luisteren. Iemand die mijn klachten serieus nam en me wilde helpen.

Bevalling Inleiden

Acupunctuur AfvallenBevalling Opwekken 37 Weken

Nu, zeven maanden verder, voel ik me een stuk beter. De wekelijkse behandelingen werden langzaam afgebouwd. Nu bezoek ik Ping om de twee maanden. De kruidentherapie voelt als een weldaad. Steeds past Ping de samenstelling aan aan de veranderde nieuwe situatie. De therapie ‘groeit als het ware met me mee’ en ondersteunt me daar waar mijn lichaam dat (nog) nodig heeft - acupunctuur drukpunten.

Ik ‘dram’ niet ‘maar door’, zet niet weer dat vrolijke masker op en ga niet meer ‘gewoon maar door’ - acupunctuur opvliegers. Alles op z’n tijd. En dat voelt goed! Dank aan Ping (en ook Taco die ik af en toe spreek) voor hun warmte, aandacht en kunde op dit bijzondere vakgebied. Ik raad iedereen die ‘last’ heeft van een lichamelijk probleem aan om met hen naar een oplossing te zoeken - acupunctuur en zwanger worden.

MenopauzeBevalling Zet Niet Door
Acupunctuur En ZwangerschapZwanger

Omdat ik eerder goed geholpen ben door acupunctuur, ging ik op zoek naar een acupuncturist bij mij in de buurt. Ik kwam al snel uit bij Ping en Taco van Ping Shu Yuan vanwege hun duidelijke en aansprekende website. Bij binnenkomst is het eerste wat opvalt de ontspannen en warme sfeer, ik voelde me snel op mijn gemak bij Ping Shu Yuan.

Bevalling Stimuleren

Maar na zo’n tien behandelingen ging het de goede kant op en konden we de behandelingsfrequentie gaan afbouwen. Het fijne is dat ik niet alleen zo goed als van mijn pijn af ben, maar dat ook andere kleinere problemen zijn meegenomen in de behandeling. Energieniveau, hinderlijk nachtzweten, darmwerking zijn allemaal verbeterd! Ik kom nu alleen nog af en toe terug voor een “onderhoudsbehandeling”.

Ik kwam in hun acupunctuurpraktijk terecht voor een hardnekkig en pijnlijk probleem aan mijn elleboog. Toen ik aan de behandeling begon, kon ik mijn werk als reflexzonetherapeute niet meer naar behoren uitoefenen door de pijn. Nu, na verschillende behandelingen, kan ik weer volop aan het werk. Carolina, mijn dochter, liep al geruime tijd rond met veel waterwratjes op de handen en voeten.

Ik zat echt met de handen in het haar. Gelukkig kon Ping uitkomst bieden. Zij raadde mij aan mijn dochter wat vaker gort in het Chinees, San Yi , te eten te geven. Dat deed ik en binnen een week begonnen de wratjes te verdwijnen, eerst die op de handen en later de wratjes onder de voeten.

Zwangerschap

Wij zijn Ping en Taco dankbaar voor hun betrokkenheid en fijne manier van behandelen. Wij voelden ons meteen op ons gemak gesteld, waardoor we heel ontspannen de behandelingen konden ervaren.”Hartelijke groeten, Hendrika en Carolina, mei 2015 Ïk had zeurende pijnklachten in mijn linkerschouder. Heb het eerst even aangekeken, maar het werd steeds erger en ben toen toch na drie weken naar de huisarts gegaan. acupunctuur bij angst.

Dit heb ik ongeveer 5 weken gedaan maar de klachten werden in plaats van minder alleen maar erger. Mijn zus is met rugklachten naar Ping Shu Yuan gegaan en adviseerde me om daar ook eens langs te gaan (acupunctuur zwanger). Na een intakegesprek de eerste accupunctuurbehandeling van Taco gekregen. Die avond voelde het erg zwaar maar de pijn was al gelijk een stuk minder.

More from Massage exclusief

Navigation

Home

Latest Posts

Fysio- & Ergotherapie Langer Thuis

Published Dec 31, 21
9 min read

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht

Published Dec 23, 21
6 min read

Intuitieve Ontspanningsmassage - Maastricht

Published Oct 16, 21
6 min read