Ontspanningsmassage Maastricht - Massage Tips

Gepubliceerd okt. 14, 21
6 min read

Massages - Massagepraktijk Alt

Massage Maastricht – Professionele MassagesIntuitieve Ontspanningsmassage - Maastricht

Thaise massage wordt een kunst in plaats van een routine. En dan komen de diep ontspannende en therapeutische kwaliteiten van deze unieke, veelzijdige massagevorm optimaal tot hun recht. Informeer dan naar de mogelijkheden om direct door te stromen naar de opleiding tot Thaise massagetherapeut. Ook hebben we meerdere interessante specialisaties.

Denk ook aan algemene voorwaarden. Daarin leg je vast wat de rechten en plichten zijn van jou en je klant. Schrijf je in bij KVKAls je voorbereidingen achter de rug zijn en je een bedrijfsnaam gekozen hebt, maak je een afspraak bij KVK om je bedrijf in te schrijven. Voordat je langskomt bij KVK, vul je het online inschrijfformulier in.

Massage Maastricht Centrum

Via je administratie krijg je inzicht in de financiën van je bedrijf en kun je bijsturen als dat nodig is. Je kunt je administratie zelf doen met een online boekhoudprogramma of uitbesteden aan een boekhoudkantoor of accountant. Zij kunnen je ook adviseren over de keuze van een boekhoudprogramma. Bereken btw, Je berekent 21% btw aan je klant.

Massage In MaastrichtOntspanningsmassage Maastricht - Massage Tips

Dus als je behandelprijs 100 euro is, tel je daar 21 euro bij op. Je klant betaalt dan 121 euro - massage maastricht centrum. massagepraktijk beginnen. Ieder kwartaal doe je aangifte omzetbelasting, ofwel btw-aangifte. Je betaalt dan de btw over je omzet aan de Belastingdienst, maar mag daar wel de btw die je zelf betaald hebt van aftrekken.

Massage Maastricht - Boek Direct Een Massage Online!

000 euro? Dan val je mogelijk onder de kleineondernemersregeling (KOR) en kun je btw vrijstelling aanvragen. Je keuze voor de KOR geldt minimaal 3 jaar of totdat je omzet jaarlijks hoger wordt dan 20. 000 euro. Belastingvoordelen, Als ondernemer krijg je te maken met inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Er zijn verschillende belastingvoordelen voor starters, zoals startersaftrek en zelfstandigenaftrek bij de inkomstenbelasting.

Ga op zoek naar klanten, Bepaal wie je klanten zijn op basis van je specialisatie. Als stoelmasseur bestaat je doelgroep bijvoorbeeld uit ondernemers die uitval van personeel door werkstress willen voorkomen. Als sportzorgmasseur kun je je richten op een specifieke sport, zoals hardlopen. Social media kunnen je helpen bij het vinden van klanten.

Maastricht Massage - Massage Praktijk

Mond-tot-mondreclame gaat vanzelf als je klant tevreden is over je massage. Vraag certificering aan, Sommige zorgverzekeraars vergoeden massagebehandelingen van sportzorgmasseurs vanuit aanvullende verzekeringspakketten. Let op: er zijn geen vergoedingen voor sport- en wellnessmassages. Om te voldoen aan de eisen van zorgverzekeraars:Vraag je als sportzorgmasseur certificering aan bij de Stichting Certificering Actoren in de sportgezondheidszorg (SCAS).

Dit zijn de betaaltrends aan de kassa. Draai je muziek tijdens een massage? Dan krijg je te maken met muziekrechten. Informeer bij Buma/Stemra wat jij moet betalen voor het draaien van muziek in je praktijk. Coronaloket, Heb jij corona-gerelateerde vragen? Je kunt met al je vragen terecht bij het KVK Coronaloket. massage zuid limburg.

Ontspanningsmassage Limburg

Dus ben je toe aan een heerlijk moment voor jezelf of misschien wel op zoek naar een origineel cadeau (cadeaubon) voor een ander? Dan ben je bij Muehum’s Thaise Massage salon aan het juiste adres. Je zult de massagesalon als herboren verlaten! De salon is geopend van Maandag t/m Vrijdag maar wel uitsluitend op afspraak.

Tegenwoordig ben ik merendeels te vinden in de rechtbank, in de rol van adviseur bij de behandeling van jeugdstrafzaken, maar ook als verzoekende en adviserende partij bij scheidings- en omgangszaken, gezagskwesties en allerlei civiele zaken. Het jaar 2009 stond voor mij in het teken van een sabbatical en een periode van bezinning (massagesalon limburg).

Sport En Ontspanningsmassage Maastricht

Dit fascineerde mij en dit bracht mij uiteindelijk op het spoor van massage. Massage is universeel, net als de behoefte aan contact, aanraking en ontspanning. Dit zijn wezenlijke behoeftes van ieder mens en belangrijk voor ieders fysieke, mentale en sociaal-emotionele functioneren. Massage geeft zowel aan de ontvanger als aan de gever ontspanning, rust, ruimte en energie.

Daarnaast ervaar ik het als bijzonder om jou (weer) in contact te laten zijn met je lichaam en je bewust te maken van hetgeen je lijf je te vertellen heeft. En vind ik het waardevol om bij te kunnen dragen aan het verhelpen en voorkomen van klachten - massagepraktijk beginnen. En daarin samen met jou te kijken wat je nodig hebt, wat bij je past en hoe je zelf kunt bijdragen aan je eigen gezondheid.

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht

Massagepraktijk Alt Maastricht - 2021Openingstijden Sport & Ontspanningsmassage

Mijn praktijk combineer ik nog steeds met mijn werk voor het Ministerie voor Justitie en Veiligheid. Een prima combi, omdat dit mij op alle gebieden blijft uitdagen en dat voor mij als een goede balans voelt. Wat zeggen cliënten over mij.. “Susan biedt professionaliteit, vriendelijkheid en hartelijkheid. Ik gaf zelf een aantal dingen aan en ik kon merken dat daar direct rekening mee werd gehouden.

Ook prettig is dat de massage in stilte wordt gegeven, zodat je je ook echt kunt ontspannen. Ze neemt ook echt de tijd voor je (body pleasure maastricht). Absoluut het geld waard en ik zal zeker nog eens terug komen” “Het belangrijkste aan een masseur is voor mij dat ze werkelijk contact met je maakt.

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht, Limburg

Welke klachten spelen er en wat speelt er nog meer in je leven? Daarna stemt ze af op je energie en op het werkelijk contact maken met je lichaam. Afhankelijk waar je behoefte ligt biedt ze verschillende methodes en technieken aan die je verder helpen in je proces. Vanuit haar eigen gegrondheid voel je dat je lichaam in goede handen is.

Een aanrader” “Susan is professioneel in haar massages, ze heeft een luisterend oor en raakt precies daar waar nodig. Meestal is op korte termijn een afspraak mogelijk wat erg prettig is. Kortom top!” “Bedankt voor de massage vandaag, En fijn dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen. Al ben ik nog jong, ik heb al veel therapeuten / masseurs meegemaakt en heb het gevoel dat jij de eerste bent die mijn klachten snapt en mij als persoon ziet” “Wanneer je op zoek bent naar een no-nonsense massage, en een plek om even in balans te kunnen ontspannen, dan is de massage praktijk van Susan de plek om te zijn.

Massage In Maastricht

Massagesalon MaastrichtOntspanningsmassage Limburg

Ze is in staat om uit alle vormen massages de technieken te combineren om zo een massage op maat te maken. Ik verheug me alweer op een fijn uur ontspannen!” “Ik voel me altijd welkom bij Susan. Ze is geïnteresseerd in wat er bij me speelt en voelt dan ook goed aan hoe de massage het meeste impact heeft.

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht, Nederland
+31621153315
Sportmassage Maastricht

Over mij, Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn website te lezen! Mijn naam is Angela Schreitl, al jaren gelukkig getrouwd en gezegend met twee heerlijke zonen (massage maastricht). Woonachtig in het gezellige toeristische dorpje Valkenburg aan de Geul. Mijn liefde voor en interesse in massages is ontstaan tijdens een top tot teen massage.

Massages - Massagepraktijk Alt

Dat wilde ik ook voor mensen betekenen! Na afronding van de Shiatsu opleiding maakte ik kennis met de traditionele Thaise massage. Deze massage heeft als toegevoegde waarde, dat spierknopen dieper worden behandeld en afgevoerd. Door middel van mijn massages ga ik ook terug naar mijn Indische "roots" door cupping en guasha aan te bieden.Vervolgens gedompeld in olie en aangestoken. Hier overheen werd snel een borrelglas gedaan, om het vacuüm effect te bereiken. Gelukkig kan dit tegenwoordig een stuk veiliger, met koude cuppings zonder vuur. De guasha therapie werd door mijn ouders ook met een borrelglas uitgevoerd. Echter wordt dit tegenwoordig gedaan met een jadesteen om ook de warmte uit de ontstekingen te halen.

Navigation

Home

Latest Posts

Kaakfysio

Published Oct 28, 22
10 min read

Vocal Release

Published Sep 05, 22
10 min read

Energetische Therapie

Published Jun 14, 22
6 min read